Confidentialitate

Politica de confidentialitate a site-ului sinonime.ro poate fi regasita in randurile de mai jos. Acestea sunt principalele reguli folosite de site-ul nostru pentru a va asigura o vizita cat mai placuta si o navigare anonima, ce va contribui la desfasurarea unei vizite linistite.

Membrii echipei noastre depun in permanenta eforturi sustinute pentru a proteja identitatea vizitatorilor si pentru a preintampina orice probleme ce ar putea conduce la micsorarea vitezei de raspuns a site-ului.

Sinonime.ro utilizeaza, ca si marea majoritate a site-ului de pe internet, fisiere de tip cookie ce sunt destinate colectarii informatiilor referitoare la comportamentul vizitatorilor si la principalele obiceiuri de consum ale acestora.

Informatiile colectate vor fi folosite in dezvoltarea viitoare a site-ului, atat in ceea ce priveste calitatea informatiilor afisate cat si pentru imbunatarirea designului site-ului si a cresterii vitezei de raspuns.

Cookies-urile nu pot colecta alt tip de informatii in afara celor enumerate mai sus.

Vizitatorii isi rezerva dreptul de a refuza instalarea acestor fisiere, dar isi asuma in acelasi timp riscul de a nu putea folosi informatiile site-ului nostru la intreaga capacitate.

Sinonime.ro nu va colecta niciodata alte informatii ce pot duce la identificarea fizica a vizitatorilor nostri.

Accesarea continutului site-ului sinonime.ro este considerata ca un acord deplin asupra politicii de confidentialitate expuse mai sus.