Termeni si conditii

In randurile ce urmeaza poate fi consultata politica de termeni si conditii ce este folosita de sinonime.ro in desfasurarea activitatii curente.

Manifestarea acordului complet asupra acestor termeni este considerata acordata in momentul in care accesati sinonime.ro, de aceea este necesar sa parcurgeti cu atentie aceste randuri, iar in cazul in care nu sunteti de acord cu aceasta politica va rugam sa parasiti site-ul.

Informatiile afisate pe site-ul nostru nu sunt destinate uzului comercial si nu pot fi reproduse, reformulate sau trunchiate indiferent de mediul folosit: cel electronic sau in format print. Exceptiile sunt constituite de situatiile in care utilizatorul se afla in posesia unui acord scris ce ii da dreptul de a folosi informatiile de pe site.

Aceste informatii pot fi folosite nelimitat doar pentru uz propriu, caz in care este permis accesul la toate sectiunile site-ului.

Sinonime.ro nu poate fi tras la raspundere in nicio situatie si sub nicio forma pentru daunele ce pot interveni ca urmare a folosirii informatiilor de pe site, indiferent de momentul si locul in care acestea isi pot face aparitia.

Informatiile de pe site-ul nostru sunt de uz general si nu sunt destinate aplicarii in cazuri particulare, de aceea va sfatuim ca inainte de aplicarea acestora sa apelati la sfaturile unor specialisti in domeniu.

Sinonime.ro nu isi asuma responsabilitatea asupra corectitudinii si a informatiilor prezente in site.